Jumaat, 13 April 2012

BLOG ???

ughh ~ long time no post ~ haha ~ 
nothing to post ~
no idea ~
buzy with study life a.k.a university life ~
full of assignment ~ class ~
and free time is spend with playing computer games with my friend ~
online games like HoN,BS ~
LAN games ~ dota  ~
..........................................
okehh ~ bahasa melayu plak ~ haha ~ penat speaking nyee pon aduii ~
ari ni rasa update blog sebab ade sorang kawan ni dia baru nak berjinak-jinak dengan blog nihh ~
nak bukak minda katanya ~
itu memang bagus ~ terbaek ~ awesome ~ hebat ~
aku buat blog pon saje-saje je ~ 

nak rase hebat jugak blogging nihh ~ hoho
tengok orang ramai buat blog rasa nak buat jugak ~
tengok ramai orang dapat buat duit dengan blog rasa nak try jugak ~
tapi aku tak der la reti sangat ~ tak aktif ~ akhirnya tak dapat jaga blog nihh ~
tinggal macam tu je ~ aishhh ~
masalah-masalah ~ hoho ~
sekarang try aktif balik ~ nak update sebanyak yang boleh ~ 
tiap saat ~ tiap ketika ~ tiap minit ~ tiap jam ~ tiap hari ~ setiap-tiap larhh bleyh dikatakan ~ 
hahaahah ~
.............................................
oke-oke
its time to go now
bubye u olls ~
auww ~ terlebih pulakk ~ hahaha
adioss