Khamis, 30 Jun 2011

Download Jangan Tak Download

yup yup . .
download jangan tak download . .
sejak cuti sem nih aku semakin rajin mendownload . .
tak kira laa muvii ke game ke software ke . .
sume aku rembat . .

. . . .

dan disebabkan aku guna broadband . .
mesti la ade limit kan ~
then aku ade terjumpa satu application . .
name dia Full Speed Boost[FSB] . .
    - Full Speed Boost will automatically configure and optimize your
    Windows Operation System and Internet Browser for optimal performance
    for your Internet connection,no matter what your connection type is. -

tu lah lebih kurang dia punye description . .
and ade satu lagi software . . name dia Cablenut . .
yang nih aku tak berapa nak tau larh . . sebab aku pakai sekali jek . .
pastu aku terus guna FSB tuh . . aku nye speed laju lah . .
satu muvii 500mb paling laju aku donload dalam masa 30minit . .
laju kan ? kan ? boleh tahan larh . .

. . . .

da disebabkan itu lah . .
aku donload je pe yg aku jumpa kat blog-blog aku selalu melawat . .
dan bila kerajaan Malaysia ban 10filesharing website . . .

aku terpaksa mengehadkan pilihan tempat nak donload . . . 
kena cari tempat yang tak share file kat website yang kena ban tuh . . .
jd aku tak bleyh la nk memilih sangat . .
aku ambik je ape yang ade . . [selalunye melalui mediafire]
pagi + petang + siang + malam ~ donload je keje aku . .
lau tak mendonload . . aku maen game + online fb je larh ~
da xde mende laen nak buat . .


. . . .

okeyh . . 
ni la site yg selalu aku donload-donload nih . . 
muvii + games + software - TeamAryzs . .
muvii - Kakidownload . .
english muvii - 300mbfilms . .
so . . kalau korang nak mendonload . .
sila kan lah ~ huhu . .


Rabu, 29 Jun 2011

E.Y.E.s

e.y.e . . 
mata . . 
Mata Ke Mata...
Ke Hati...
Hati ke Hati...
Hati Hati...
Bibir Ke Bibir...
Bicara Janji...
Janji Janji...
Jadi Luka Hati...
Rindu ke Rindu...
Termimpi mimpi...
Hari Ke Hari...
Nanti di nanti...
Menanti Pasti...
Pasti Disisi...
Sisiku Kini...
Ternanti nanti...
~~fabulous cat - bawaku terbang.. ...

am not the chosen one ~

can i be the chosen one ?
how to be the chosen one ?
why i'm not the chosen one ?
is it wrong to choose me as the chosen one ?

blogku yang boring

....
haish ~
boring sgt..xtau nk buat pe...
dulu leyh maen game..dota...cs..ngan housemate..
skrg cuti 4bulan..dgn tahap kemalasan yang tinggi aku xkerja..
adoiii...
boring gilakkkk....
 ......
tiba-tiba..

Rabu, 8 Jun 2011

Birthday ~


Happy Birthday To You ~
Happy Birthday To You ~
Happy Birthday To You ~
Happy Birthday To Yooouuu ~
. . . .